Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.markaalen.gr σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους ακόλουθους τρόπους σας εξυπηρετεί

 1. Πιστωτική, Χρεωστική & Προπληρωμένη Κάρτα
  Μπορείτε να εξοφλήσετε τις συναλλαγές σας με τη χρήση της πιστωτικής σας κάρτας (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners) οποιασδήποτε τράπεζας μέσω του ασφαλούς ιστότοπου της Alpha Bank. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και χρεωστικές και Prepaid κάρτες Electron & Maestro. Η διαδικασία είναι απολύτως ασφαλής. Αυτό εγγυάται το σύστημα ασφαλών συναλλαγών ειδικά ανεπτυγμένο για αγορές μέσω διαδικτύου. Με το σύστημα αυτό δίνετε τα στοιχεία της κάρτας σας σε μία απολύτως ασφαλή περιοχή του διαδικτύου, όπου και αποκλείεται ο κίνδυνος υποκλοπής των στοιχείων σας. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για τη σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.
 2. Αντικαταβολή
  Τα προϊόντα παραδίδονται μέσω Courier και πληρώνετε στον διανομέα την στιγμή της παραλαβής των εμπορευμάτων, υπογράφοντας τα αντίστοιχα χαρτιά της παραγγελίας σας.
 3. PayPal
  Οι ηλεκτρονικές σας συναλλαγές στο athanasiosv27.sg-host.com μπορούν να πραγματοποιηθούν και μέσω Paypal. Στο πεδίο της πληρωμής και πατώντας στο αντίστοιχο κουμπί πληρωμής μέσω Paypal ο χρήστης καλείται να εισάγει τα στοιχεία εισόδου στο λογαριασμό του για να ολοκληρώσει την αγορά.
 4. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό
  Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε έναν από τους διαθέσιμους τραπεζικούς λογαριασμούς είτε απευθείας στην τράπεζα είτε ηλεκτρονικά μέσω της υπηρεσίας e-banking. Μετά την κατάθεση στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο [email protected] Με την επιβεβαίωση της κατάθεσης, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.- Alpha Bank IBAN: GR91 0140 3460 3460 0232 0000 362
  – Eurobank IBAN: GR07 0260 0250 0004 0020 0237 234
  – Εθνική Τράπεζα IBAN: GR34 0110 6140 0000 6144 7090 558
 5. Πληρωμή στο Κατάστημα

 

Σημείωση: Όταν η κατάθεση γίνεται απ΄ευθείας στην τράπεζα στην οποία υπάρχει ο λογαριασμός (ή σε τράπεζα του ίδιου ομίλου) δεν υπάρχει προμήθεια από την τράπεζα. Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα Ελληνική ή ξένη τα τυχόν έξοδα της συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

Δόσεις

 • Έως 6 άτοκες μηνιαίες δόσεις για αγορές 70 € και άνω
 • Έως 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις για αγορές 220 € και άνω