Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής είναι οι εξής:

Παραλαβή από το κατάστημα
Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να κάνει την ηλεκτρονική του αγορά στο ηλεκτρονικό κατάστημα markaalen.gr και να επιλέξει να παραλάβει τα προϊόντα που αγόρασε σε ένα από τα εξής υποκαταστήματα της αλυσίδας οπτικών MARK AaLEN αναφέροντας το όνομα του και τον κωδικό παραγγελίας. Θα παρακαλούσαμε να έχετε μαζί σας και την αστυνομική σας ταυτότητα για την εξακρίβωση των στοιχείων.

 

Αποστολή στο χώρο σας & Αποστολή σε άλλη διεύθυνση

Ο πελάτης θα παραλάβει τα προϊόντα που αγόρασε από το ηλεκτρονικό κατάστημα markaalen.gr στη διεύθυνση που έχει υποδείξει ώς χώρο κατοικίας ή σε άλλη διεύθυνση μέσω διανομέα της ταχυμεταφορικής εταιρίας ACS Courier.

Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων βαρύνουν τον πελάτη και είναι τα ίδια για αποστολές σε όλη την Ελλάδα.Το κόστος ανέρχεται στα 3,5€ (ευρώ) την περίοδο του COVID-19 και αντιστοιχεί σε αποστολή με εξουσιοδοτημένο courier, υπηρεσία εξειδικευμένη στις αποστολές ευπαθών και ευαίσθητων προϊόντων. Για αγορές αξίας μεγαλύτερης των 35€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ

Όταν συγκεντρωθούν τα προϊόντα της παραγγελίας, ο πελάτης θα ενημερωθεί με e-mail και η αποστολή των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί  την επόμενη εργάσιμη μέρα για την περιοχή της Αθήνας ενώ για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα μετά από δύο εργάσιμες ημέρες.

Οι παραγγελίες δεν παραδίδονται σε εθνικές εορτές και σαββατοκύριακα. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για απροσδόκητες καθυστερήσεις παράδοσης των προϊόντων (απεργία των courier κτλ.).

Κατά την παραλαβή ο πελάτης που πραγματοποίησε την αγορά ή κάποιος εξουσιοδοτημένος από αυτόν υπογράφοντας επιβεβαιώνει ότι:

  1. Υπάρχει παραστατικό για την συγκεκριμένη παραγγελία με την υπογραφή της εταιρίας MARK AaLEN.
  2. Ο αριθμός των δεμάτων συσκευασίας είναι σύμφωνος με τον αριθμό που αναγράφεται στο συνοδευτικό της παραγγελίας
  3. Η συσκευασία βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και δεν υπάρχει ζημιά, που θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο την τα προϊόντα.

Στην περίπτωση που ο παραλήπτης διαπιστώσει κάποια απόκλιση σχετικά με αυτά που αναφέρονται στις παραπάνω παραγράφους, πρέπει να ειδοποιήσει την Εταιρεία. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης μετά την υπογραφή παραλαβής των δεμάτων δεν ειδοποιήσει την Εταιρεία, δεν μπορεί να προβάλει ύπαρξη ζημίας των δεμάτων.

Σε περίπτωση που υπάρχει προσωρινή έλλειψη εμπορεύματος, η Εταιρεία δικαιούται να παραδώσει τα προϊόντα σε διάστημα 30 ημερών από την παραγγελία. Σε περίπτωση που η Εταιρεία αδυνατεί να παραδώσει ακόμη και εντός αυτού του διαστήματος, οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα στον πελάτη.

Για λόγους ασφαλείας, οι παραγγελίες θα παραδίδονται μόνο στις διευθύνσεις που σχετίζονται με την πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την αγορά.