Η προστασία των ματών από τον ήλιο! | Mark Aalen

Η προστασία των ματών από τον ήλιο!

Είστε εδώ

22

Ιουν

Η προστασία των ματών από τον ήλιο!

 

Μπορεί να ζούμε σε μια από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου, να απολαμβάνουμε καθημερινά τον ήλιο, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι ακτίνες του μπορούν να γίνουν επικίνδυνες.

Έτσι λοιπόν προστατεύουμε τα  μάτια μας όπως προστατεύουμε και το δέρμα μας.

Όπως δεν ξεχνάμε να βάλουμε αντηλιακό στο πρόσωπο και το σώμα μας έτσι θα πρέπει να γίνουμε πιο συνεπείς και στην προστασία των ματιών μας από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Τα γυαλιά ηλίου δεν αφορούν μόνο στη μόδα ούτε μόνο στην αισθητική. Πάνω από όλα αποτελούν μέσο προστασίας από τις βλαβερές συνέπειες της υπεριώδουσ ακτινοβολίας.

Τα περισσότερα γυαλιά ηλίου σήμερα έχουν UV προστασία ενσωματωμένη στον φακό και όχι επικαλυμμένη στην επιφάνειά του. Τα πιο αξιόπιστα προϊόντα αναγράφουν UV προστασία στην ετικέτα τους. Αναζητήστε μια ετικέτα που γράφει “100% προστασία από την UVA και UVB υπεριώδη ακτινοβολία” ή “100% προστασία UV 400.”

Γι’ αυτό θα πρέπει να επιλέγουμε επώνυμα γυαλιά ηλίου, πιστοποιημένα και υψηλής ποιότητας ώστε να γνωρίζουμε με σιγουριά πως θα μας προστατέψουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Επιλέγουμε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου σε ένα από τα 20 εγγυημένα καταστήματα MARK AaLEN.

Eπώνυμες μάρκες, προσιτές τιμές, μεγάλη ποικιλία.

 

Δείτε επίσης Timberland γυαλιά ηλίου εδώ

Η πρότασή μας!

Eπισκεφθείτε ένα από τα 20 καταστήματά μας ή κάντε τις ηλεκτρονικές σας αγορές εδώ.

Follow us on Instagram and Facebook.

MARK AaLEN, βλέπουμε μαζί!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δείτε όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας

02

Ιουλ

Γυαλιά ηλίου WEB EYEWEAR !

Είναι ξεχωριστά και έλκουν τους πάντες. Eίναι WEB EYEWEAR.  Είναι για πιο ανατρεπτικά γούστα και σίγουρα κάνουν τη διαφορά. Προστατεύουν και δίνουν στυλ.

02

Ιουλ

Γυαλιά ηλίου για όλο το Καλοκαίρι!

Αυτά τα γυαλιά ηλίου από τα MARK AaLEN θα τα λατρέψετε για όλο το Καλοκαίρι. Είναι νεανικά, μοδάτα, και οικονομικά. Θα σας βγάλολυν ασπροπρόσωπες.

23

Ιουν

Τέλος τα κόκκινα μάτια!

Όλοι οι άνθρωποι σε κάποια στιγμή της ζωής τους μπορεί να εμφανίσουν ερυθρότητα στο ένα ή και στα δύο τους μάτια. Γενικά τα κόκκινα μάτια μπορούν να ανησυχήσουν εμάς ή και τους οικείους μας και η ανησυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, όταν πρόκειται για παιδιά.

22

Ιουν

Καλοκαίρι 2020 μόνο με γυαλιά ηλίου από τα MARK AaLEN!

  Ποιο είναι το αξεσουάρ που εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε; Αυτό που μας μεταμορφώνει με το που το φοράμε; To αξεσουάρ που ποτέ ένα δεν μας είναι αρκετό; Τα γυαλιά ηλίου φυσικά! Αναμφισβήτητα είναι η must προσθήκη του καλοκαιριού.