Η Εταιρεία αποσκοπεί στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών και για αυτό το λόγο, θέλοντας να καλυφτούν όλες οι απαιτήσεις των πελατών η Εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει την παραγγελία που παρέλαβε και θα επιβαρυνθεί μόνο με το κόστος της επιστροφής των προϊόντων στην εταιρία. Τα έξοδα αποστολής που είχε πληρώσει ο πελάτης κατά την αγορά του δεν επιστρέφονται.
Δικαίωμα Υπαναχώρησης
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση χωρίς να αιτιολογήσει την απόφασή του αυτή. Το λεγόμενο αυτό «δικαίωμα υπαναχώρησης» είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καταναλωτή στις συμβάσεις εξ αποστάσεως και έχει το δικαίωμα να το ασκήσει εντός 15 ημερών. Το ανωτέρω χρονικό διάστημα ξεκινά να μετρά από την ημέρα παραλαβής των προϊόντων. Ο πελάτης οφείλει να στείλει έγγραφη ενημέρωση σχετικά με την επιθυμία του να υπαναχωρήσει και στην ενημέρωση αυτή πρέπει να αναφέρει τα προϊόντα τα οποία επιθυμεί να επιστρέψει και τον αριθμό της παραγγελίας του. Η ενημέρωση αυτή πρέπει να σταλεί στην ακόλουθη διεύθυνση: [email protected]
Προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων
  1. Επικοινώνησε ο πελάτης την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα
  2. Το προϊόν δεν έχει ανοιχτεί, χρησιμοποιηθεί ή καταστραφεί και είναι στην ίδια κατάσταση που το παρέλαβε ο πελάτης
  3. Το προϊόν συνοδεύεται από επίσημο παραστατικό της Εταιρίας (απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο)

 

Υποχρεώσεις Εταιρίας
  1. Η Εταιρεία αναλαμβάνει να επιστρέψει στον πελάτη τα χρήματά του εντός τριάντα ημερών από την ημέρα που ο πελάτης έχει ζητήσει να επιστρέψει το προϊόν.
  2. Η Εταιρεία δεν οφείλει να επιστρέψει χρήματα στον πελάτη ο οποίος επέστρεψε τα προϊόντα και το μέσο αποστολής που χρησιμοποίησε δεν ήταν ασφαλές με αποτέλεσμα να χαθούν, να καταστραφούν, ή να κλαπούν τα προϊόντα.

Ανταλλαγή προϊόντος
Ο πελάτης πρέπει να στείλει εγγράφως την επιθυμία του να κάνει αλλαγή του προϊόντος με ένα άλλο και να στείλει πίσω (ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται ανωτέρω για την επιστροφή εμπορευμάτων) το προϊόν που έχει ήδη παραλάβει. Μετά θα λάβει το προϊόν το οποίο έχει επιλέξει να αντικαταστήσει με το αρχικό προϊόν. Ισχύουν όλοι οι όροι σχετικά με τις αποστολές και όλη τη διαδικασία που ισχύουν και για τις επιστροφές.

Εγγύηση Αυθεντικότητας
Η Εταιρεία εγγυάται την αυθεντικότητα όλων των προϊόντων τα οποία πωλούνται στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.
Ελαττωματικά προϊόντα
Στην περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ο πελάτης οφείλει να ενημερώσει την Εταιρεία στην παρακάτω διεύθυνση: [email protected]
Στην ανωτέρω διεύθυνση ο πελάτης μπορεί γενικά να ενημερώνεται για οτιδήποτε σχετικό με το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας και να ζητά περαιτέρω ενημέρωση και διευκρινίσεις.