Μικρά μυστικά για τη χρήση των φακών επαφής το καλοκαίρι! | Mark Aalen

Μικρά μυστικά για τη χρήση των φακών επαφής το καλοκαίρι!

Είστε εδώ

26

Μάιος

Μικρά μυστικά για τη χρήση των φακών επαφής το καλοκαίρι!

To καλοκαίρι είναι εδώ και όλοι ανυπομονούμε να  ξεκινήσουν τα δροσερά μπάνια στη θάλασσα και στις πισίνες! Τι πρέπει όμως να γνωρίζουμε σχετικά με τον τακτικό καθαρισμό και την απολύμανση των φακών επαφής μας; Η ανεμελιά της καλοκαιρινής περιόδου δε θα χαθεί, αν είμαστε προσεκτικοί με τους φακούς επαφής μας. Δραστηριότητες όπως το κολύμπι, ρακέτες, το κάμπινγκ, τα θαλάσσια σπορ δεν είναι απαγορευμένα όταν τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες υγιεινής των ματιών μας. 

Τι θα πρέπει να προσέχετε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού:

1.Πάντα να πλένετε τα χέρια σας μετά από την πισίνα ή την παραλία, καθώς τόσο το χλώριο όσο και η άμμος μπορεί να μεταφέρουν μικρόβια που μπορεί να επηρεάσουν τα μάτια σας και τους φακούς επαφής σας (ΦΕ). Η καλύτερη επιλογή μηνιαίων φακών επαφής είναι: https://www.e-opticians.gr/product/2-x-oxygen-plus

2.Ιδανικό θα ήταν να έχουμε μία θήκη αποθήκευσης των ΦΕ και να χρησιμοποιούμε τα γυαλιά οράσεως ή τα γυαλιά ηλίου με διόρθωση. Αν παρόλα αυτά χρειαστεί να κολυμπήσουμε με ΦΕ, φροντίζουμε να φοράμε γυαλάκια θαλάσσης και να αποφεύγουμε τις “βουτιές”. Διαφορετικά θα πρέπει πάντα να έχουμε μαζί το διάλυμα καθαρισμού για άμεσο ξέπλυμα και επανατοποθέτηση μετά την έξοδο από τη θάλασσα/πισίνα. Aυτό θα το χρειαστειτε: https://www.e-opticians.gr/product/3-x-bioclear-360ml

3. Για εκείνους που ζουν το Καλοκαίρι πιο ανέμελα,  ιδανική λύση αποτελούν οι Ημερήσιοι ΦΕ , τους οποίους απορρίπτουμε μετά την κολύμβηση. Σας προτίνουμε:  : https://www.e-opticians.gr/product/2-x-1-day-air-0

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δείτε όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας

02

Ιουλ

Γυαλιά ηλίου WEB EYEWEAR !

Είναι ξεχωριστά και έλκουν τους πάντες. Eίναι WEB EYEWEAR.  Είναι για πιο ανατρεπτικά γούστα και σίγουρα κάνουν τη διαφορά. Προστατεύουν και δίνουν στυλ.

02

Ιουλ

Γυαλιά ηλίου για όλο το Καλοκαίρι!

Αυτά τα γυαλιά ηλίου από τα MARK AaLEN θα τα λατρέψετε για όλο το Καλοκαίρι. Είναι νεανικά, μοδάτα, και οικονομικά. Θα σας βγάλολυν ασπροπρόσωπες.

23

Ιουν

Τέλος τα κόκκινα μάτια!

Όλοι οι άνθρωποι σε κάποια στιγμή της ζωής τους μπορεί να εμφανίσουν ερυθρότητα στο ένα ή και στα δύο τους μάτια. Γενικά τα κόκκινα μάτια μπορούν να ανησυχήσουν εμάς ή και τους οικείους μας και η ανησυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, όταν πρόκειται για παιδιά.

22

Ιουν

Καλοκαίρι 2020 μόνο με γυαλιά ηλίου από τα MARK AaLEN!

  Ποιο είναι το αξεσουάρ που εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε; Αυτό που μας μεταμορφώνει με το που το φοράμε; To αξεσουάρ που ποτέ ένα δεν μας είναι αρκετό; Τα γυαλιά ηλίου φυσικά! Αναμφισβήτητα είναι η must προσθήκη του καλοκαιριού.