Πώς να καθαρίζετε τα γυαλιά σας | Mark Aalen

Πώς να καθαρίζετε τα γυαλιά σας

Είστε εδώ

05

Ιουλ

Πώς να καθαρίζετε τα γυαλιά σας

Καθαρίστε τα γυαλιά σας με τον σωστό τρόπο
Κρατήστε τη μία πλευρά του σκελετού μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας και καθαρίστε τους φακούς σας.

Όταν βγάζετε τα γυαλιά σας
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μία σκληρή, άνετη θήκη, είναι το καταλληλότερο μέρος για να τοποθετείτε τα γυαλιά σας κάθε φορά που δεν τα φοράτε.
Όταν αυτό δεν είναι δυνατόν, σιγουρευτείτε ότι Βάζετε τα γυαλιά σας σε μία ασφαλή θέση — με τους βραχίονες διπλωμένους και ποτέ από την πλευρά των φακών. Χρησιμοποιείτε πάντα και τα δύο σας χέρια για να Βγάλετε τα γυαλιά σας.

Καθαρίστε απλά

  • Ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνετε τη σκόνη και τις λιπαρές εναποθέσεις από τους φακούς σας, είναι να τους πλένετε καθημερινά με υγρό σαπούνι και νερό ή με ειδικά προϊόντα καθαρισμού φακών. Έτσι, θα αποφύγετε τη δημιουργία ανεπιθύμητων ραβδώσεων ή σημαδιών στους φακούς σας, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους.

  • Επιπλέον, προμηθευτείτε από τον οπτικό σας ένα ειδικό καθοριστικό πανάκι για να καθαρίζετε τους λεκέδες και τα δακτυλικά αποτυπώματα. Πλένετε κάθε εβδομάδα το πανάκι με απαλό σαπούνι.

  • Στεγνώνετε πάντα τους φακούς σας με απαλό χαρτομάντηλο.

  • Μη χρησιμοποιείτε ποτέ σκληρά οικιακά καθοριστικά που περιέχουν αμμωνία ή χλώριο.

  • Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να βλάψουν τους φακούς σας. Μην τους εκθέτετε σε θερμοκρασίες πάνω από 80°C, π.χ. στη σάουνα ή στο ταμπλό του αυτοκινήτου, όταν βρίσκονται εκτεθειμένο στον ήλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Δείτε όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας

02

Ιουλ

Γυαλιά ηλίου WEB EYEWEAR !

Είναι ξεχωριστά και έλκουν τους πάντες. Eίναι WEB EYEWEAR.  Είναι για πιο ανατρεπτικά γούστα και σίγουρα κάνουν τη διαφορά. Προστατεύουν και δίνουν στυλ.

02

Ιουλ

Γυαλιά ηλίου για όλο το Καλοκαίρι!

Αυτά τα γυαλιά ηλίου από τα MARK AaLEN θα τα λατρέψετε για όλο το Καλοκαίρι. Είναι νεανικά, μοδάτα, και οικονομικά. Θα σας βγάλολυν ασπροπρόσωπες.

23

Ιουν

Τέλος τα κόκκινα μάτια!

Όλοι οι άνθρωποι σε κάποια στιγμή της ζωής τους μπορεί να εμφανίσουν ερυθρότητα στο ένα ή και στα δύο τους μάτια. Γενικά τα κόκκινα μάτια μπορούν να ανησυχήσουν εμάς ή και τους οικείους μας και η ανησυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, όταν πρόκειται για παιδιά.

22

Ιουν

Καλοκαίρι 2020 μόνο με γυαλιά ηλίου από τα MARK AaLEN!

  Ποιο είναι το αξεσουάρ που εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε; Αυτό που μας μεταμορφώνει με το που το φοράμε; To αξεσουάρ που ποτέ ένα δεν μας είναι αρκετό; Τα γυαλιά ηλίου φυσικά! Αναμφισβήτητα είναι η must προσθήκη του καλοκαιριού.