Πρεσβυωπία; Ε και λοιπόν; | Mark Aalen

Πρεσβυωπία; Ε και λοιπόν;

Είστε εδώ

01

Φεβ

Πρεσβυωπία; Ε και λοιπόν;

Μην πάρετε την πρεσβυωπία σαν σημάδι γήρανσης αλλά ωριμότητας.

Φτάνοντας στην ηλικία των 40, πολλοί από εμάς δυσκολεύονται στο διάβασμα, στις δραστηριότητες, στη δουλειά, στο γραφείο, στην καθημερινή ζωή. Ο φακός του ματιού – όχι τόσο εύκαμπτος και μαλακός όπως σε νεότερη ηλικία – δεν μπορεί πλέον να εστιάσει με την ίδια ευκολία στα κοντινά αντικείμενα. Αυτό είναι το φαινόμενο της πρεσβυωπίας.

Η ιδανική λύση για την διόρθωση της πρεσβυωπίας είναι οι πολυεστιακοί φακοί που σχεδιάζονται ειδικά για να σας προσφέρουν άνετη και καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις. Οι πολυεστιακοί φακοί εξελίσονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και έχουν πλέον σήμερα προσαρμοστεί με μεγάλη ακρίβεια στη φυσική διαδικασία της όρασης.Έτσι, με ένα ζευγάρι γυαλιά, θα έχετε πάντα την σωστή διόρθωση για οποιαδήποτε δραστηριότητα (οδήγηση, διάβασμα, περπάτημα κ.α.).

ΝΕΑ ΜΟΔΑΣ


Δείτε όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας

02

Μάιος

Η Ebba Zingmark με γυαλιά ηλίου Atelier Swarovski

Η influencer Ebba Zingmark ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία φορώντας γυαλιά Atelier Swarovski (SK0239-P_16W).

24

Απρ

Η Madonna φορώντας Dsquared2

Η βασίλισσα της Pop Madonna εθεάθη φορώντας γυαλιά Dsquared2 (DQ0298_01V). Η φωτογραφία είναι από το προφίλ του αναγνωρισμένου διεθνώς φωτογράφου Mert Alas

01

Απρ

Ο ηθοποιός Jake Gyllenhaal φοράει γυαλιά Tom Ford

Ο ηθοποιός Jake Gyllenhaal φοράει γυαλιά Tom Ford στο νέο τρέιλερ της σειράς του Netflix "Velvet Buzzsaw"

30

Μαρ

Ο influencer Matthew Zorpas ανέβασε φωτογραφίες φορώντας Tod's

Ο influencer Matthew Zorpas βρέθηκε στην Βραζιλία και ανέβασε φωτογραφίες του φορώντας γυαλιά Tod's.