Πρεσβυωπία; Ε και λοιπόν; | Mark Aalen

Πρεσβυωπία; Ε και λοιπόν;

Είστε εδώ

01

Φεβ

Πρεσβυωπία; Ε και λοιπόν;

Μην πάρετε την πρεσβυωπία σαν σημάδι γήρανσης αλλά ωριμότητας.

Φτάνοντας στην ηλικία των 40, πολλοί από εμάς δυσκολεύονται στο διάβασμα, στις δραστηριότητες, στη δουλειά, στο γραφείο, στην καθημερινή ζωή. Ο φακός του ματιού – όχι τόσο εύκαμπτος και μαλακός όπως σε νεότερη ηλικία – δεν μπορεί πλέον να εστιάσει με την ίδια ευκολία στα κοντινά αντικείμενα. Αυτό είναι το φαινόμενο της πρεσβυωπίας.

Η ιδανική λύση για την διόρθωση της πρεσβυωπίας είναι οι πολυεστιακοί φακοί που σχεδιάζονται ειδικά για να σας προσφέρουν άνετη και καθαρή όραση σε όλες τις αποστάσεις. Οι πολυεστιακοί φακοί εξελίσονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια και έχουν πλέον σήμερα προσαρμοστεί με μεγάλη ακρίβεια στη φυσική διαδικασία της όρασης.Έτσι, με ένα ζευγάρι γυαλιά, θα έχετε πάντα την σωστή διόρθωση για οποιαδήποτε δραστηριότητα (οδήγηση, διάβασμα, περπάτημα κ.α.).

ΝΕΑ ΜΟΔΑΣ


Δείτε όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας

08

Σεπ

Η Charlize Theron & η Rita Ora με TOM FORD

Η ηθοποιός και μοντέλο από τη Νότια Αφρική, Charlize Theron φοράει το ζευγάρι γυαλιών ηλίου TOM FORD FT0552. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα γυαλιά ηλίου της συλλογής εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους του.

03

Ιουλ

Ο Nicolas Simoes με γυαλιά ηλίου Tod's

Ο Nicolas Simoes, μοντέλο από τη Γαλλία δημοσίευσε στο προσωπικό του profile στο Instagram μια φωτογραφία του στην οποία φοράει γυαλιά ηλίου Tod's (μοντέλο TO0205_01V). Η δημοσίευση που έκανε στις 27 Ιουνίου αφορούσε την παγκόσμια ημέρα των γυαλιών ηλίου #NationalSunglassesDay

19

Ιουν

Ο Pierre Schuester με γυαλιά ηλίου Web

Η καμπάνια των γυαλιών ηλίου Web Eyewear 2017 έχει για θέμα τα «Ταξίδια» και ο Γάλλος blogger   Pierre Schuester δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram (61,6 K ακόλουθοι) δύο φωτογραφίες στις οποίες φοράει γυαλιά ηλίου Web (WE0192_01N).

22

Μάιος

Η Lodovica Comello με Just Cavalli στο "50 shades of colours"

Η Ιταλίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια Lodovica Comello φοράει γυαλιά ηλίου Just Cavalli στο νέο βίντεο "50 shades of colours"