Πώς να καθαρίζετε τα γυαλιά σας | Mark Aalen

Πώς να καθαρίζετε τα γυαλιά σας

Είστε εδώ

05

Ιουλ

Πώς να καθαρίζετε τα γυαλιά σας

Καθαρίστε τα γυαλιά σας με τον σωστό τρόπο
Κρατήστε τη μία πλευρά του σκελετού μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη σας και καθαρίστε τους φακούς σας.

Όταν βγάζετε τα γυαλιά σας
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι μία σκληρή, άνετη θήκη, είναι το καταλληλότερο μέρος για να τοποθετείτε τα γυαλιά σας κάθε φορά που δεν τα φοράτε.
Όταν αυτό δεν είναι δυνατόν, σιγουρευτείτε ότι Βάζετε τα γυαλιά σας σε μία ασφαλή θέση — με τους βραχίονες διπλωμένους και ποτέ από την πλευρά των φακών. Χρησιμοποιείτε πάντα και τα δύο σας χέρια για να Βγάλετε τα γυαλιά σας.

Καθαρίστε απλά

  • Ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνετε τη σκόνη και τις λιπαρές εναποθέσεις από τους φακούς σας, είναι να τους πλένετε καθημερινά με υγρό σαπούνι και νερό ή με ειδικά προϊόντα καθαρισμού φακών. Έτσι, θα αποφύγετε τη δημιουργία ανεπιθύμητων ραβδώσεων ή σημαδιών στους φακούς σας, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής τους.

  • Επιπλέον, προμηθευτείτε από τον οπτικό σας ένα ειδικό καθοριστικό πανάκι για να καθαρίζετε τους λεκέδες και τα δακτυλικά αποτυπώματα. Πλένετε κάθε εβδομάδα το πανάκι με απαλό σαπούνι.

  • Στεγνώνετε πάντα τους φακούς σας με απαλό χαρτομάντηλο.

  • Μη χρησιμοποιείτε ποτέ σκληρά οικιακά καθοριστικά που περιέχουν αμμωνία ή χλώριο.

  • Οι υψηλές θερμοκρασίες μπορούν να βλάψουν τους φακούς σας. Μην τους εκθέτετε σε θερμοκρασίες πάνω από 80°C, π.χ. στη σάουνα ή στο ταμπλό του αυτοκινήτου, όταν βρίσκονται εκτεθειμένο στον ήλιο.

ΝΕΑ ΜΟΔΑΣ


Δείτε όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας

08

Σεπ

Η Charlize Theron & η Rita Ora με TOM FORD

Η ηθοποιός και μοντέλο από τη Νότια Αφρική, Charlize Theron φοράει το ζευγάρι γυαλιών ηλίου TOM FORD FT0552. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα γυαλιά ηλίου της συλλογής εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους του.

03

Ιουλ

Ο Nicolas Simoes με γυαλιά ηλίου Tod's

Ο Nicolas Simoes, μοντέλο από τη Γαλλία δημοσίευσε στο προσωπικό του profile στο Instagram μια φωτογραφία του στην οποία φοράει γυαλιά ηλίου Tod's (μοντέλο TO0205_01V). Η δημοσίευση που έκανε στις 27 Ιουνίου αφορούσε την παγκόσμια ημέρα των γυαλιών ηλίου #NationalSunglassesDay

19

Ιουν

Ο Pierre Schuester με γυαλιά ηλίου Web

Η καμπάνια των γυαλιών ηλίου Web Eyewear 2017 έχει για θέμα τα «Ταξίδια» και ο Γάλλος blogger   Pierre Schuester δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram (61,6 K ακόλουθοι) δύο φωτογραφίες στις οποίες φοράει γυαλιά ηλίου Web (WE0192_01N).

22

Μάιος

Η Lodovica Comello με Just Cavalli στο "50 shades of colours"

Η Ιταλίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια Lodovica Comello φοράει γυαλιά ηλίου Just Cavalli στο νέο βίντεο "50 shades of colours"