Επιλογή φακών επαφής | Mark Aalen

Επιλογή φακών επαφής

Είστε εδώ

02

Φεβ

Επιλογή φακών επαφής

Χρησιμοποιείτε φακούς επαφής ή σκέπτεστε να δοκιμάσετε φακούς επαφής σαν εναλλακτική λύση για την διόρθωση της όρασής σας;
Τα μάτια μας είναι εξαιρετικά πολύπλοκα. Γι’ αυτό η επιλογή του σωστού τύπου φακών επαφής είναι πολύ σημαντική για την άνετη και χωρίς προβλήματα εφαρμογή τους. Η ποικιλία επιλογών, σας δίνει την ελευθερία να διαλέξετε εσείς τη λύση που σας ταιριάζει, σύμφωνα με τις ανάγκες και το χρηματικό ποσό που αποφασίζετε να διαθέσετε.

Οι εφαρμοστές φακών επαφής της MARK AaLEN είναι στη διάθεσή σας. Συζητήσετε μαζί τους τις ιδιαίτερες ανάγκες σας για να επιλέξετε τη λύση που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της διόρθωση της όρασης σας αλλά και στον τρόπο ζωής σας. Οι ιδιαίτερες ανάγκες σας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επιλογή, οπότε ξεκινήστε προσδιορίζοντας τι είναι σημαντικό για εσάς.

  1. Οδήγηση – Οδηγείτε πολύ συχνά τη νύχτα;
  2. Σπορ – Ασχολείστε με κάποια αθλητική δραστηριότητα;
  3. Καιρικές συνθήκες – Βρίσκεστε αρκετό καιρό σε μέρη πολύ βροχερά ή πολύ ηλιόλουστα;
  4. Περιβάλλον – Περνάτε πολλή ώρα σε ξηρούς, κλιματιζόμενους χώρους ή βλέπετε πολλή ώρα τηλεόραση ή είστε μπροστά σε οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή
  5. Μόδα – Είναι για εσάς πολύ σημαντική;
  6. Ειδικές συνθήκες – Μήπως αντιμετωπίζετε μικροπροβλήματα; (όπως τα παιδιά σας που συνεχώς θέλουν να πειράζουν τα γυαλιά σας ή χρειάζεται να σηκώνεστε συχνά κατά τη διάρκεια της νύχτας;)

Η φροντίδα των φακών επαφής είναι εξίσου σημαντική με την επιλογή του κατάλληλου τύπου. Όπως όλα τα συνθετικά υλικά, οι φακοί επαφής υπόκεινται σε συγκέντρωση μικροοργανισμών και εναποθέσεων που αν δεν αφαιρούνται επαρκώς μπορεί να οδηγήσουν στη μείωση της άνεσης και της όρασης καθώς επίσης και σε αυξανόμενο κίνδυνο μόλυνσης. Γι’ αυτό οι φακοί πρέπει να απολυμαίνονται και να συντηρούνται με τη χρήση κατάλληλων διαλυμάτων, συμβατών με τα υλικά των φακών αλλά και με το περιβάλλον του ματιού.
 
Όλα τα καταστήματα της αλυσίδας MARK AaLEN είναι εξοπλισμένα με υπερσύγχρονα εφαρμοστήρια τα οποία διαθέτουν τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά μηχανήματα μετρήσεων για την εφαρμογή των φακών επαφής. Τα προϊόντα που σας προτείνουμε κατασκευάζονται με τις αυστηρότερες προδιαγραφές από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές φακών επαφής στον κόσμο και υπόκεινται σε πολλαπλούς ποιοτικούς ελέγχους. Μετά την επιλογή του κατάλληλου τύπου και την εφαρμογή των φακών, οι εφαρμοστές μας θα σας δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις και οδηγίες για το πώς θα φοράτε, θα φροντίζετε και θα χειρίζεστε τους φακούς επαφής σας. Θα βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή ανησυχία σας.
 
Συμβουλευτείτε τους εφαρμοστές της MARK AaLEN, επιλέξτε μαζί τους το καλύτερο για τα μάτια σας και χαρείτε τη ζωή με καθαρή όραση!

ΝΕΑ ΜΟΔΑΣ


Δείτε όλες τις εξελίξεις στον κόσμο της μόδας

08

Σεπ

Η Charlize Theron & η Rita Ora με TOM FORD

Η ηθοποιός και μοντέλο από τη Νότια Αφρική, Charlize Theron φοράει το ζευγάρι γυαλιών ηλίου TOM FORD FT0552. Είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα γυαλιά ηλίου της συλλογής εξαιτίας του μεγάλου μεγέθους του.

03

Ιουλ

Ο Nicolas Simoes με γυαλιά ηλίου Tod's

Ο Nicolas Simoes, μοντέλο από τη Γαλλία δημοσίευσε στο προσωπικό του profile στο Instagram μια φωτογραφία του στην οποία φοράει γυαλιά ηλίου Tod's (μοντέλο TO0205_01V). Η δημοσίευση που έκανε στις 27 Ιουνίου αφορούσε την παγκόσμια ημέρα των γυαλιών ηλίου #NationalSunglassesDay

19

Ιουν

Ο Pierre Schuester με γυαλιά ηλίου Web

Η καμπάνια των γυαλιών ηλίου Web Eyewear 2017 έχει για θέμα τα «Ταξίδια» και ο Γάλλος blogger   Pierre Schuester δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram (61,6 K ακόλουθοι) δύο φωτογραφίες στις οποίες φοράει γυαλιά ηλίου Web (WE0192_01N).

22

Μάιος

Η Lodovica Comello με Just Cavalli στο "50 shades of colours"

Η Ιταλίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια Lodovica Comello φοράει γυαλιά ηλίου Just Cavalli στο νέο βίντεο "50 shades of colours"